“Путін – с**а підзаборна, іди на х**!”: виступ ведучого на центральному каналі Грузії розпалив скандал (відео 18+)



Увечері 7 липня журналіст Георгій Габунія почав випуск авторської програми в ефірі на центральному телеканалі “Руставі 2” з брутальної нецензурної лайки на адресу президента Росії Володимира Путіна.

- джерело.

Близько хвилини Габунія ображав лідера Росії і навіть його покійну матір.

“Я хочу передати величезний привіт нашому великому другу, президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну. Вовочка, с**ка ти підзаборна… На нашій красивій землі немає місця такому убогому створенюя, таким виродку, як ти… Ти – смердючий окупант”, – почав своє звернення ведучий.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика! Відео 18+

Каналу довелося припинити роботу в ніч на 8 липня через мітинги, які почались біля будівлі після цього. Компанія принесла вибачення за матюки, уточнивши, що звільняти Габунію поки не будуть. За словами прес-секретаря Путіна, подібного роду поведінка недостойна грузинського народу.

Генеральний директор телекомпанії “Руставі 2” Ніка Гварамія засудив витівку Георгія Габуния.

Гварамія заявив, що, хоча “Постскриптум” – авторська програма Габунії, канал не підтримує таку лайку в прямому ефірі і не підтримує самодіяльність ведучого. Однак при цьому зазначив, що повністю підтримує пафос заяви Габунії і не має наміру вибачатися за мат на адресу Путіна.

“Руставі-2” – опозиційний грузинський канал, який підтримує антиросійські акції протесту, які йдуть в Тбілісі вже майже місяць.

Тим часом витівку прокоментували президент Грузії Саломе Зурабішвілі і прем’єр-міністр країни Мамука Бахтадзе.

Зурабішвілі суворо засудила вчинок ведучого програми “Постскриптум” і зазначила, що подібні дії сприяють розпалюванню міжнаціональної ворожнечі.

Прем’єр-міністр країни Мамука Бахтадзе також негативно поставився до лихослів’я телеведучого. Він назвав подію “огидним актом провокації” і “спробою дестабілізувати Грузію”.

8 липня двоє співробітників телеканалу “Руставі 2” звільнилися на знак протесту проти нецензурної лайки на адресу президента Росії Володимира Путіна в ефірі.

Секретар Союзу журналістів Росії Тимур Шафір заявив, що поведінка ведучого на грузинському телеканалі “Руставі 2” є “ескападою збиткового людини”.


Читайте також:


Залишити коментар: