Путін починає розстріли генералів: у підвали відводять усіх офіцерів. Кінець Росії



Путін починає розстріли генералів: у підвали відводять усіх офіцерів. Кінець Росії

Пише - джерело.

Російський президент вирішив зробити винними саме тих офіцерів, яким він давав злочинні накази щодо вторгнення в мирну Україну, яка 24 лютого спокійно спала і не підозрювала про те, що проти неї готується справжнє криваве пекло

Російський президент Путін не дарма ховається в бункері і робить фейкові відео, де він нібито зустрічається з активістами, міністрами та іншими підставними особами, зображеними в 3-D проекції.

Путін панічно боїться повалення. Він тільки зараз зрозумів, як його обманювали генерали, розповідаючи про якісь немислимі розробки російської оборонки. До нього тільки зараз дійшло, як йому брехали агенти типу Медведчука про те, що українці зустрінуть російський війська з хлібом та сіллю.

Путін тільки починає усвідомлювати, як його кинули його ж посіпаки, які крали у нього гроші, даючи натомість липові доповіді про “могутність” його армії.

Путін не знає, як бути далі. Але він знає одне: потрібно терміново ліквідувати тих, хто йому всі ці роки вішав локшину на вуха. Тепер, щоб прогодувати своє голодне військо цією локшиною, Путіну доводиться звертатися до китайців. Довів же країну!

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, в Росії почалася колосальна репресивна робота по відношенню до командування армії і флоту. Путін зрозумів, що він програв.

“Після поразок російських окупаційних підрозділів на суші і знищення флагмана Чорноморського флоту Росії “Москва”, почалася чергова фаза репресій проти командування армії і флоту”, – заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

“За інформацією військової розвідки України, відсторонений від посади і заарештований командувач Чорноморським флотом адмірал І.Осипов. Слідчі дії проводяться відносно начальника штабу-першого заступника командувача ЧФ віце-адмірала С. Пінчука.

“У зв’язку з незадовільною підготовкою до ведення бойових дій та великими втратами особового складу, озброєння та військової техніки відсторонені від посади командувачів 6 армії генерал-лейтенанта В.Єршова, 1-ї танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта С. Киселя та одного із заступників командувача.

“Також, у зв’язку з незадовільним виконанням поставлених завдань, відсторонені від посади командувача 22 АК Південного військового округу генерал-майора А.Марзоєва.

Репресії кремля торкнулися також тилових підрозділів і підрозділів забезпечення. У зв’язку з незадовільною організацією матеріально-технічного забезпечення угруповання військ Східного військового округу відсторонено від посади командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника М.Пономарьова”, – йдеться в повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: