“Путін перевернувся у труні”: вчинок Зеленського сколихнув росіян, “хочеться переїхати в Україну”



Жителі Росії захопилися новим українським президентом Володимиром Зеленським після палкої промови у Верховній Раді

- джерело.

20 травня переможець президентських виборів в Україні пройшов процедуру інавгурації і офіційно став главою держави. Давши присягу своєму народу, Володимир Зеленський виступив зі своєю першою промовою в якості президента. Він назвав першочерговим завданням повернення всіх українських полонених і пообіцяв боротися за повернення окупованих територій.

Серед іншого, президент зажадав відставки генпрокурора Юрія Луценка, міністра оборони Степана Полторака і глави СБУ Василя Грицака.

Потім Володимир Зеленський зробив те, чого очікували багато українців – оголосив про розпуск парламенту. Наостанок він попросив парламентаріїв прийняти закон про зняття депутатської недоторканності.

Відеозапис мови нового президента України показали багато російських ЗМІ. Користувачі соціальних мереж прийшли в захват від виступу Володимира Зеленського, добре відомого в Росії завдяки своїм фільмам, серіалам і гумористичним шоу.

Росіяни похвалили шоумена і поділилися заздрістю до українців: “Думав такого не буває в нашому світі. Неначе кіно подивився”; “Ох і краса) радий за сусідню країну. Після слів про зняття недоторканності і відставку пики цих жирних чортів просто безцінні”; “Мова вогонь. Якщо такий рух далі піде, Зеленський, ти велика розумниця”; “Мова гідна справжнього президента, який любить свою країну! Нехай інші заздрять а ті, хто сидить при владі, бояться!”; “Дай Боже сил і дай Боже щось би ці фінальні слова Зеленського були не в порожню! Від щирого серця бажаю Україні процвітання! І нехай наступного разу у казкового застрягнуть в горлі слова -” Ви що, хочете як на Україні? “!” ; “Красунчик Зеленський! Було весело дивитися на пики тих, кого скоро посадять.” А ти не кради! “”. “Аж захотілося переїхати в Україну”.

Крім того, деякі користувачі з Росії порівняли Володимира Зеленського з його російським тезкою і колегою – Володимиром Путіним.

Багато засудили президента РФ і його підлеглих: “Володимир здорової людини. Володимир курця самі знаєте хто”; “Ось це реальний президент, а не наш казковий олень”; “Що називається, порівняйте з нашим педоботоксом”; “Володимир Володимиру ворожнечу !!!”; “Ох, в Росії такого не буде, на жаль”; “Красава! Бажаю щоб зміг! Нам би ще казкового поміняти на нормального … для якого життя людей цінності, а не різна хрень цінність ціною життя людей!”; “Путін в труні перевернувся”.


Читайте також:


Залишити коментар: