“Призначити Юлію Володимирівну…”: Президент України представив нового прес-секретаря



Українська журналістка Юлія Мендель перемогла в конкурсі і стала прес-секретарем президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє команда президента на офіційній сторінці в Facebook. Також указ про її призначення оприлюднено на сайті президента.

- джерело.

У конкурсі взяли участь близько чотирьох тисяч осіб. У фінал вийшли троє, з ними особисто спілкувалися Зеленський і члени команди з АП. Претендентам влаштували імпровізовану прес-конференцію з несподіваними питаннями українською та англійською мовами.

Оцінювалися розуміння політичного контексту в Україні та світі, стресостійкість, світоглядні позиції, почуття гумору і швидкість реакції. Юлії Мендель 32 роки. Вона навчалася на факультет журналістики в Києві, брала участь у тренінгу для журналістів в Єльському університеті в США, працювала на телеканалах ICTV, “Еспрессо-ТВ” і “Інтері”. Кілька років журналіст співпрацює з The New York Times.

Писала для українського Forbes і американського Politico. Раніше Мендель вказувалася, як координатор зі зв’язків з медіа Представництва Світового банку в Україні.


Читайте також:


Залишити коментар: