Приїхали на виклик, а опинилися в лікарні: на Чернігівщині порізали двох поліцейських



Працівники поліції отримали поранення, прибувши за викликом екс-дружини чоловіка.

- джерело.

Про це повідомляє ГУ НП.

На Чернігівщині нетверезий чоловік завдав ножових поранень двом поліцейським, які прибули за викликом на сварку розлученого подружжя.

Поліцейські були вимушені застосувати зброю у відповідь. Згідно з повідомленням, учора ввечері на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в Корюківці у колишнього подружжя виник конфлікт.

Як з’ясував на місці наряд поліції, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, погрожував колишній дружині та не пускав її в будинок, де вони мешкають разом. Коли заявниця запросила поліцейських на подвір’я, чоловік перебував усередині будинку. Він ігнорував вимоги поліцейських вийти на вулицю, а потім раптово відчинив двері і завдав удар ножем у ногу одного із поліцейських.

Інший співробітник поліції попередив правопорушника про наміри застосування табельної вогнепальної зброї. Чоловіка це не зупинило, і він завдав декілька ударів ножем цьому поліцейському, а той у відповідь тричі вистрелив.

У результаті, обох поліцейських із різаними ранами було госпіталізовано до лікарні. Для затримання правопорушника на місце події прибув додатковий наряд групи реагування патрульної поліції. Попри вогнепальне поранення, чоловік продовжував чинити опір поліцейським і погрожувати їм ножем.

Відповідно до вимог закону, поліцейські застосували фізичну силу, спецзасоби та кайданки. Після затримання громадянина було доставлено до лікарні з вогнепальними пораненнями й алкогольним сп’янінням. Зараз загрози життю порушника немає.


Читайте також:


Залишити коментар: