«ПриватБанк» в терміновому порядку позбувається активів: що відбувається



Сьогодні з повідомлень в засобах масової інформації стало відомо, що одне з найбільших українських банківських установ «ПриватБанк» почало масово продавати власні активи.

- джерело.

Націоналізований «ПриватБанк» офіційно виставив на продаж дев’ять нафтобаз, які є в його володінні на території української держави. У прес-службі «сетах» відзначили, що загальна вартість угоди становить більше п’ятнадцяти мільйонів гривень.

Таким чином, наголошується, що дев’ять нафтобаз розташовуються в Запорізькій, Сумській, Кіровоградській, Житомирській областях. Банківська установа провела угоди через електронний аукціон OpenMarket, або, як ще її називають, державної системи електронних торгів «сетах».

У свою чергу керівник «сетах» Віктор Вишнів зазначив, що ці нафтобази банківської установи мають велику площу і потужності. Як наслідок цього, вони стали вельми вигідним придбанням для клієнтів «сетах», а також успішною операцією для банку. Варто відзначити, що восьмого серпня «ПриватБанк» зробив спробу продати на платформі «сетах» одночасно двадцять дві непрацюючі нафтобази, загальна вартість яких сягає 2,5 мільярда гривень.


Читайте також:


Залишити коментар: