Пристрасний поцілунок з невідомим: Тимошенко помітили в аеропорту



Юлію Тимошенко зафіксували як вони готується до відльоту з VIP-терміналу аеропорта “Борисполь”. Як повідомляє PRпортал відповідний відеоролик розміщений на YouTube-каналі “Думки”. Лідер «Батьківщини» в білом платті пройшла в VIP-термінал аэропорта у супроводі особистого охоронця.

- джерело.

Перед тим як зайти у термінал Юлія Тимошенко поцілунком попрощалася з чоловіком котрий сидів з кермом її авто.

“Юлія Тимошенко 25 липня 2018 року знову вилетіла з України. Співробітники аеропорту “Бориспіль” кажуть, що лідерка “баптьківщини” полетіла до Барселони”, – говориться на YouTube-каналі “Думки”.

Нагадаємо, що у Мережі активно коментують кадри з Юлією Тимошенко, зняті очевидцем в аеропорту Бориспіль.

На них лідер «Батьківщини» в білій сукні з жіночою сумкою і чорним пакетом в руці пройшла до VIP-терміналу аеропорту, її супроводжував високий чоловік атлетичної статури.

За словами співробітників «Борисполя», Тимошенко полетіла до Барселони.

Автор відео припускає, що потенційний кандидат в президенти вирушила на чергову зустріч з опальним олігархом Ігорем Коломойським. Раніше повідомлялося про те, що політик і олігарх 12 липня провели зустріч у Варшаві, до того ж Тимошенко заради візиту до Коломойського прогуляла важливе засідання Верховної Ради.

Відео активно коментують у мережі. Користувачі обурені поведінкою Тимошенко, та її зв’язками з Коломойським. Крім того користувачі звернули увагу на вбрання лідера «Батьківщини».


Читайте також:


Залишити коментар: