“Пристрасно цілуються на відпочинку”: У мережі обговорюють новоспечену дівчину Андрія Данилка



Андрій Данилко зважився представити суспільству свою обраницю.

Довгий час артист намагався ретельно оберігати особисте життя від сторонніх очей і не афішував свої відносини. По всій видимості, у нього були на це вагомі причини.

- джерело.

Однак нарешті Данилко дозрів показати всім, жінку, яка заволоділа його серцем. Як виявилося, співак уже кілька років перебуває у відносинах з Інною Білоконь, яка всім відома, як мама легендарної Вєрки Сердючки.

Уточнюється, що Данилко нікому практично про це не казав, але його видав близький друг, який опублікував кілька цікавих фотографії в соцмережах і усе стало зрозуміло. Йдеться про виконавця EL Кравчука, який і показав, кого ж любить Андрій Данилко. Це було зроблено спеціально, щоб назавжди викорінити слух про нетрадиційну орієнтацію артиста.

Судячи з усього, пара любить активно проводити дозвілля, про що говорять деякі знімки. Наприклад, на одній з фотографій Андрій та Інна пристрасно цілуються на курорті в Маямі. Потрібно визнати, вони відмінно виглядають разом. Хоча злегка незвично бачити шоумена з дівчиною, адже тільки в 46 років він дозрів для серйозних стосунків.

Тепер шанувальники з нетерпінням чекають весілля і поповнення в родині. Тим часом, нещодавно Данилко проговорився, що хотів би розписатися в банному халаті і тапочках. Тому цілком можливо, що церемонія одруження пройде виключно в колі близьких.


Читайте також:


Залишити коментар: