“Проламаний череп, перебиті руки та понівечене обличчя”: на залізниці знайшли закривавленого юнака



На Черкащині 17-річний підліток пішов з друзями на вечірку. Додому хлопець після вечірки не повернувся, а згодом його знайшли повністю закривавленим. Хлопець був ледь живий, його знайшов перехожий чим чудом врятував йому життя.

Повідомляє - джерело.

Про це повідомляють “Факти ICTV“, передає “Це моя Україна”.

Молодого хлопця вкрай важкому стані доставили до місцевої клініки. Наразі хлопець перебуває у реанімації. У школяра проламаний череп, перебиті руки та понівечене обличчя. За словами лікаря, зараз стан хлопця трохи покращився.

У поліції припускають, що страхіття, яке сталося з 17-річним Валентином – це нещасний випадок. Мовляв, він переходив необлаштований пішохідний перехід через залізничні колії та потрапив під поїзд. Але розгядають і інші версії. Рідні Валентина вважають, що все було не так, як говорять у поліції.

Вони звинувачують друзів школяра, з якими 17-річний Валентин провів той вечір. Зокрема брат школяра вважає, що його побили.

Скільки ще хлопець перебуватиме в лікарні, невідомо. У школі, де він навчається та в соцмережі організували збір коштів на лікування.

Допомогти можна за номером карти:

5168 7573 6349 0071 – Томченко Владислав Олексійович


Читайте також:


Залишити коментар: