“Проголосуєте за Зеленського – будете горіти в пеклі”: як відомий протоієрей агітує за Порошенка



Петро Порошенко усіма можливими способами намагається здобути прихильність всіх соціальних груп та прошарків населення. До агітації за чинного президента підключилась і церква.

- джерело.

Під ейфорією від здобуття Томосу, священики різного сану забувають про своє істинне призначення і починають втручатись у політичні справи, даючи настанови вірянам, за кого “наказує голосувати Всевишній”.

У скандал потрапив протоієрей Володимирського собору Української Православної Церкви Петро Зинич. Він висловився найбільш неприйниянтим, для свого статусу, чином.

“Всі, хто проголосує за клоуна Зеленського, буде горіти в пеклі. Амінь і Богу слава!” – красномовно заявив високопоставлений священослужитель.

Так протоієрей Петро Зинич прокоментував не менш абсурдну публікацію співробітника Прокуратури Київської області Юрія Дорошенка: “Любителям зеленого кольору нагадаю: російська чума починалась саме із зелених чоловічків!”

На жаль, люди, займаючи подібні посади, забувають про відповідальність перед суспільством і про межі своїх вольностей. Співробітник прокуратури, який вирішив погратись у політику, виглядає просто по-дурному, а от протоієрей – це вже інша справа.

Коли Петро Зинич, який з 1992 року є штатним священиком одного з найбільш відвідуваних вірянами соборів Києва, робить заяву про те, що фактично вже 30% українців потраплять до пекла за те, що проголосували за Зеленського, це переходить усі межі.

До речі, сам Петро Порошенко в цей час забув про Томос і активно намагається змусити протестантів голосувати за себе.

Лицемірству чинного президента та його високопставлених друзів немає меж. Вони не зупиняться ні перед чим для досягнення своєї меркантильної мети – зберегти владу. Дехто навіть готовий зрадити Бога…


Читайте також:


Залишити коментар: