Познайомився я з дівчиною, привів її на квартиру, заходжу на кухню, а там теща моя ще й не сама. Такого облому у житті ще не бачив



Так вийшло, що я впав у спокусу і вирішив дружині зрадити. Вчинити як негідник. Познайомився з дівчиною, походили, погуляли кілька раз, час би і наодинці залишитися. Вирішив швагру зателефонувати, взяти ключі від другої його квартири. Він не шкідливий і не балакучий. Ключі мені видав мовчки.

- джерело.

Прийшли на квартиру ту з дівчиною. А я заздалегідь купив цукерки і вино. Дивлюся, в холодильнику порожньо, зникло і те й інше. Навіть уявити не міг, куди це все могло подітися, але хвилюватися не став. Сходив купив такий же набір і знову завантажив в холодильник.

Пройшли з дівчиною в дальню кімнату, вирішили фільм подивитися для початку. Включили комедію, дивимося. Там домашній кінотеатр і звукоізоляція. Фільм дійшов до середини. Ну, думаю, час би і вінішко запропонувати дамі. Поставив на паузу, пішов на кухню. Заходжу і бачу свою тещу з якимось лівим мужиком … Сидять в обнімку і вінішко моє з цукерками приговорюють.

Теща мене побачила, підскочила, блузку застебнула. Я сам стою оторопів, ось думаю встряв … Ось це палево …

– Саша ти все неправильно зрозумів! – каже теща.

А тут до мене підходить моя мадам, обіймає мене за шию і, дивлячись на кухню, запитує … – Саша, це хто такі?

– Схоже ми тут всі, неправильно все зрозуміли – кажу я – Познайомся Таня – кажу я своїй дівчині і тещу вказую – Це моя тітка Аня. Як справи тітонько? Теща зрозуміла, що вибору у неї немає. Тесть ветеран спецназу, за такі фокуси її відразу на больовий візьме.

– Ой небоже. А я не знала, що ти з дівчиною – заусміхалася теща – Ну ладно, ви вже тут відпочивайте а ми підемо гуляти.

Коротше, зібралися вони і пішли. І щось впав я в роздуми, настрій зіпсувався. Загалом, не став дружині зраджувати Совість замучила.


Читайте також:


Залишити коментар: