Пожежа на великій електростанції в росії вразила мережу: ефектне відео



Пожежу довелося ліквідувати з повітря

Пише - джерело.

У росії спалахнула велика конденсаційна електростанція на острові Сахалін. Турбінне відділення ДРЕС-2 загорілося опівдні (за місцевим часом) суботи, 30 квітня, тим самим підхопивши негласну естафету “гори ясно” інших інфраструктурних об’єктів рф.

Про спалах повідомили росЗМІ, передає “Телеграф”.

ДРЕС-2 знаходиться на території села Іллінське Сахалінської області Росії. Вона є однією з наймолодших електростанцій держави-агресора, адже її експлуатацію розпочато лише у 2019 році.

Після того, як вогонь охопив турбінне відділення у другому блоці станції, технологічний процес зупинили. За даними російських журналістів, пожежа обійшлася без постраждалих, хоча шкода інфраструктурі завдана значна. Це й не дивно — клуби чорного диму можна було побачити на величезній відстані, а зблизька це видовище справді приголомшує.

Усередині цеху все було охоплено вогнем, через що ліквідацію пожежі було прийнято проводити з повітря завдяки рятувальним вертольотам. Додатковий розрахунок пожежників довелося також викликати до Іллінського із сусіднього населеного пункту Томарі.

Окрім внутрішнього “наповнення” станції пошкоджено також і покрівлю на другому блоці ДРЕС-2.

Станом на 16:00 за місцевим часом (8:00 за Києвом) пожежу було ліквідовано. Що спричинило таке загоряння, поки що з’ясовують.


Читайте також:


Залишити коментар: