“Посмішка через біль”: Чоловіка Анастасії Заворотнюк помітили з братом. Змарнілий і сильно змучений



Петро Чернишов – людина закрита і ділитися з публікою деталями особистого життя не любив ще до хвороби Анастасії Заворотнюк, своєї дружини.

- джерело.

Ось уже кілька днів поспіль жителі та гості Санкт-Петербурга насолоджуються його виступами в шоу Тетяни Навки «Руслан і Людмила». Незважаючи на важку життєву ситуацію, Петро продовжує працювати, хоча і виглядає, як помітили глядачі, змарнілим і сильно виснаженим.

Всій родині Заворотнюк зараз як ніколи потрібна підтримка оточуючих, а особливо Чернишову. Він, як кажуть, цілодобово чергував в палаті Анастасії не відходячи від неї ні на крок. Поїздка до Північної столиці – невеликий перепочинок в тривалій боротьбі за життя актриси.

На одному з шоу в першому ряду глядачі помітили брата Петра – Олександра, який разом з дружиною і дочкою прийшов підтримати фігуриста. Після виступу в Мережі з’явилося рідкісне сімейне фото Чернишова з молодшим братом. На знімку він посміхається, хоча шанувальники, звичайно, розуміють, що ця посмішка через біль.

А ось спілкуватися з пресою Чернишов поки що відмовляється. Ймовірно, він би і на публіці не з’являвся, якби не рахунки на лікування Анастасії. Нещодавно журналісти підрахували, що день перебування Заворотнюк в реабілітаційному центрі на Рубльовці коштує близько 100 тисяч рублів.

До речі, напередодні Тетяна зробила оголошення про те, що всі кошти, зібрані 10 листопада від вистави «Червоненька квіточка», будуть спрямовані на лікування Анастасії та інших хворих, які потребують допомоги . Цим жестом Навка показала, що їй не байдужа доля її партнера і близького друга. Відомо, що олімпійська чемпіонка дружить і з самою Заворотнюк.


Читайте також:


Залишити коментар: