Пошук житла для біженців тепер доступний за аналогом BlaBlaCar – у додатку “Прихисток”



Функціонал сайту “Прихисток”, який допомагає знайти житло для людей, що залишили свої домівки у зв’язку із вторгненням РФ, розширили, тепер на сервісі можна знайти і осіб, які готові відвезти евакуйованих у різні точки України.

Пише - джерело.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко

Він нагадав, що багато людей намагається виїхати із різних міст у західний регіон, тож був створений сайт “Прихисток”, де можна було розмістити оголошення щодо житла, де могли розміститися вимушені переселенці. Зараз через цей сайт уже понад 5 тисяч людей запропонували своє житло.

“Ми розширили цей сайт. Ми розуміємо, що є величезною проблемою не лише знайти житло, а і як добратися, тобто логістика. Ми, по суті, інтегрували іще один блок на сайті “Прихисток”, на якому ви можете знайти людей, які готові везти вас у ті чи інші точки України. По суті, це такий собі сервіс BlaBlaCar, тільки у нинішніх воєнних умовах”, – сказав Денисенко.

Він наголосив, що все це безкоштовно.

“Це наша українська вітчизняна війна, і ми допомагаємо один одному, тому що ми – один народ, і ми обов’язково переможемо”, – сказав Денисенко. Джерело: https://censor.net/ua/n3321556


Читайте також:


Залишити коментар: