“Порошенко тоді реально вср@вся!”: Савченко публічно знищила екс-президента. Він мене боявся і боїться досі!



Шостий президент України Володимир Зеленський єдиний, хто зробив перший крок для початку миру в країні.

- джерело.

Таку думку висловила народний депутат VIII скликання Надія Савченко в ефірі великого політичного ток-шоу “Український формат” на телеканалі NEWSONE.

“Зараз ситуація така, що багато підставляють президента. Але дуже важливо, щоб український народ надав йому підтримку. Ми п’ять років слухали про те, як відвести, що відвести, п’ять років ми слухали при Порошенку”, – розповіла екс-нардеп.

За її словами, на даний момент в Україні є президент, який здійснив перший крок для початку миру в країні.

https://youtu.be/oRwNvG5WqlI

“Я не тупий критик, я розумію, що в країні вистачає проблем, але давайте не буде критикувати президента, а давати йому розумні думки і ідеї. І щоб команда президента, і він сам почули ці думки”, – зазначила Савченко.

Політик підкреслила, що президент України Володимир Зеленський зміг почати рух в сторону врегулювання конфлікту. Савченко вважає, що за останні п’ять років в Україні тільки обговорювалося це питання, проте ніяких дій зроблено не було.

“Я вам поясню, Порошенко тоді реально вср@вся, а зараз Зеленський не здригнувся”, – сказала Савченко і додала, що Порошенко боявся її, коли ще вона сиділа у російській в’язниці, боявся того, що сам створив, тої пропаганди. Також боявся, коли підписував Савченко звання Героя України.

“Тому моя посадка, чи смерть була ситуацією справи і технологій попереднього режиму і попередньої влади.


Читайте також:


Залишити коментар: