Порошенко розповів, боїться він, що Зеленський засадить його до в’язниці



Народний депутат України Петро Порошенко і його політична сила не бояться погроз президента України Володимира Зеленського засадити їх у в’язницю. Про це він заявив в програмі «Рандеву з Яніною Соколовою».

- джерело.

«Зеленський не раз оголошував в інтерв’ю, що у нього є намір засадити вас до в’язниці. Страшно? », – запитала Соколова.

На, що Порошенко відповів, що ДБР йде шляхом Януковича з благословення Андрія Богдана.

«Я не боюся нікого. Моя політична сила не боїться нікого, ми чесно дивимося людям в очі і нічого у них не вийде. У той же час я хотів би підкреслити, пан Янукович, який йшов таким шляхом, яким зараз йде Державне бюро розслідувань, з благословення, напевно, я можу так передбачити, керівника Офісу президента пана Богдана. Близького партнера пана Портнова колишнього заступника адміністрації Януковича. Нічого у них не вийде », – заявив екс-президент України.

Соколова запитала, чи готовий Порошенко сісти в тюрму якщо суд ухвалить рішення не на його користь.

“Я нічого не боюся. Я багато років був у опозиції і ці хлопчики не перші хто хотів засадити Порошенко. Ви добре пам’ятаєте і 3 і 4, коли на канал були наїзди, в 7, 8, 12, 13 роках. Нічого у них не вийде. Це буде удар, точно, в першу чергу не за Порошенка, це буде удар по українській владі і державі Україна щодо повернення політичний переслідувань », – додав Порошенко.


Читайте також:


Залишити коментар: