Пoрoшeнкo дo Рoтшuльдa: «Пaнe, блaгaю зaхuстiть зaрaдu Бoгa мeнe вiд ньoгo»



Інформація підтвердилася! Луценко, Гонтарева і Порошенко ховаються в Лондоні через можливе арешту активів і позбавлення волі.

- джерело.

Інформацію на 100% підтвердив Сергій Лещенко. Останній втік з України підозрюваний Луценко.

Джерело: Telegram-канал « Лещенко тут » колишнього журналіста і нардепа Сергія Лещенка.

Дослівно: «Колишній генеральний прокурор Луценко злиняв з України … до Великобританії. У самий розпал кризи в зв’язку з імпічментом Дональда Трампа, який спровокували поставки дезінформації від Луценка на адресу Руді Джуліані.

Про виїзді екс-прокурора мені розповів журналіст NBC Річард Енгель, який спілкувався з Луценком днями в Києві. Той повідомив, що вилітає до Лондона … підтягти свою англійську. Іноземні журналісти в шоці від такої поведінки людини, заварив усю цю кашу ».

Річард Енгель також повідомив, що Порошенко, Луценко і Гонтарева благають Ротшильда втрутитися в ситуацію і захистити їх від в’язниці:

«Вони благають його, але Ротшильд не піде проти Трампа. Порошенко і його подільники зробили занадто важкі злочини, Ротшильд не піде на це »- уклав журналіст.

Ми офіційно заявляємо, що почалися законні переслідування проти членів режиму Порошенко.

За шаленими злочинцями полюють по всьому світу і відсидітися в Лондоні у них не вийде.

Американське правосуддя спіткає їх навіть на краю світу. Порошенко, Гонтарева, Луценко, Яценюк, Пашинський та багато інших за будь-яких обставин, крім фізичної ліквідації, будуть доставлені і засуджені або в Україні, або в США.

Також зазначається, що найближчим часом будуть заморожені рахунки Петра Порошенка. Американські слідчі встановлюють рахунки олігарха, які він відкрив на всіх континентах. Для цього олігарх використовував близько тисячі підставних людей.


Читайте також:


Залишити коментар: