Полякова відкрила груди в тісному топі з глибоким вирізом. Фото



Українська співачка Оля Полякова поділилася із шанувальниками знімком, на якому продемонструвала яскравий образ і спокусливе декольте.

Пише - джерело.

Також зірка показала стильний макіяж у зеленому анімалістичному забарвленні. Відповідне фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Образ Полякової доповнювало масивне кольє з леопардом, кільця, великі золоті браслети і манікюр під колір жакета. На фото співачка прикрила одне око і висунула язик.

У дописі артистка зазначила, що цей лук вона приміряла для свого кліпу “Взрослая Девочка”, який уже скоро вийде в мережі.

“Ну, що, дорогі мої, чекаємо прем’єру? Ось і вона – Доросла дівчинка! Поки що тільки образ, а вже скоро я представлю вам пісню і кліп! Це буде історія, як завжди, про непросту, але цікаву долю Її Величності Жінки. Цього разу сюжет буде про те, що кожна з нас у круговороті справ і турбот повинна берегти свою внутрішню дівчинку, піклуватися про неї, балувати і регулярно вигулювати”, – написала вона.

Також Оля Полякова додала, що це перший її кліп за останні півтора року.

Режисером відеороботи виступив українсько-голлівудський режисер Любомир Левицький.

“Воу, це круто”, “Як завжди неймовірна”, “Ви гарна, я вас обожнюю”, “Ольго, ви прекрасні! Як, утім, і завжди”, – відповіли фоловери Олі в коментарях.


Читайте також:


Залишити коментар: