Полонянка розповіла про “покарання у підвалі”



За словами жінки, за “погану поведінку” сепаратисти карали тим, що не дозволяли виходити в туалет.

Звільнена в рамках обміну полоненими з ОРДЛО Марина Чуйкова розповіла, що їй довелося пережити в підвалі так званого “Міністерства цивільної безпеки ДНР”, пише в понеділок, 30 грудня, УНН.

- джерело.

“Мене звинуватили в шпигунстві, зраді батьківщини, так званої “ДНР”. І кинули в підвал “МГБ”. 30 днів ми там просиділи, нас не розкривали, безвісти пропали ми”, – сказала Марина Чуйкова.

За її словами, годували полонених три рази в день і виводили в туалет. Але в разі, якщо хтось “завинив”, в туалет йти забороняли.

“Там, де я була в підвалі – там три камери. Якщо ти розмовляєш з сусідніми хлопцями – вони можуть покарати”, – розповіла звільнена.

Вона додала, що потім потрапила в Сніжнянську виправну колонію, де було 11 політичних ув’язнених. Десять осіб забрали, а одна жінка залишилася.

“Санітарно-гігієнічні погані умови. В камері знаходиться різний контингент, і до нас ставляться теж погано, тому що всі в основному дружини “ополченців”. Нас тримали всіх разом. Вбивці, наркомани, в основному, і ми. Але ми себе в образу не давали”, – сказала Марина Чуйкова.

Нагадаємо, в неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Києвом і “Д/ЛНР”. Звільнили 81 людину, 76 з яких повернулися в Україну.


Читайте також:


Залишити коментар: