Поліцейські здійснили дитячу мрію хворого малюка – і сталося диво



4-річний Гліб, який боровся з раком крові, мріяв одужати, вирости і стати поліцейським.

- джерело.

Після реформи 2015 року в українських правоохоронців змінилася не тільки назва – з міліціонерів на поліцейських. Тоді ж відбулася і зміна орієнтирів, які відтепер спрямовані на забезпечення комфорту та безпеки громадян. Яскравим прикладом нового підходу до роботи стало сприяння Нацполіції у реалізації проєкту ТСН “Здійсни мрію” у 2017 році.

Про це 24 серпня йдеться у святковому випуску ТСН до 30-річчя Незалежності України.

Одним з героїв цього проекту, покликаного допомогти дітям здійснити їхні бажання, був 4-річний Гліб Хуртепа, який майже рік провів у лікарні, де боровся із раком крові. Малюк мріяв про одне – одужати, вирости і стати поліцейським.

Тоді Глібу пошили ексклюзивний поліцейський однострій, а на святкуванні 2-ї річниці створення Нацполіції просто на Софійській площі йому вручили іменний жетон і покатали на справжньому поліцейському мотоциклі.

Через чотири роки маленький Гліб, який уже значно виріс від часу першої зустрічі, з’явився в прямому ефірі ТСН.

Після того, як його мрія “стати поліцейським” здійснилася, трапилося диво — і хлопчик одужав. Тепер 8-річний Гліб ходить до другого класу і, як він сам запевнив телеглядачів, все ще має велике бажання стати справжнім поліцейським, коли виросте і стане дорослим.

З цього приводу Гліба, який так і не зрадив своїй мрії, привітали троє поліцейських, подарували малому мотоциклетний шолом і забрали із собою “на патрулювання”.


Читайте також:


Залишити коментар: