Поламали ноги і закопали в центрі міста: юнаки жорстоко розправились з чоловіком (фото, відео)



На Вінниччині у Липовці юнаки жорстоко розправились з чоловіком через давню образу.

- джерело.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Підозрюваних у вбивстві затримали у день розправи. З’ясувалось, що двоє раніше судимих за майнові злочини жителів Липовецького району жорстоко побили свого знайомого та закопали, ще можливо живого, просто в центрі міста Липовець.

Слідчими було встановлено, що після розпиття спиртних напоїв та сильної сварки двоє молодих людей, 22 та 23 роки, жорстоко побили свого колишнього “подільника”, 62-річного жителя Липовця. Вони зламали йому ноги та закопали просто в центрі міста.

“Вони наносили йому тяжкі тілесні ушкодження в його квартирі та на вулиці. Внаслідок яких він загинув. Щоб приховати сліди злочину, вночі вони закопали тіло в центрі Липовця на березі річки. Ми підозрюємо, що на час, коли закопували тіло, потерпілий ще міг бути живим. Вони зламали йому ноги, бо він не поміщався у вириту для нього могилу, а лише потім закопали”, − розповів керівник обласної поліції Юрій Педос.

За словами правоохоронців, злочинці та потерпілий були раніше знайомі та вчиняли спільні злочини.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим підрозділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманим загрожує ув’язнення строком до 15 років. Наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу – взяття під варту.


Читайте також:


Залишити коментар: