Покинута учасниця “Холостяка” постaвила Добриніну жoрcткий вeрдикт: “Я пройшла через бiль, дeпрeсію, апaтію, розчaрування і спустошення”



Фіналістка шоу “Холостяк” з Добриніним розповіла, як почуває себе після проекту.

- джерело.

У п’ятницю, 24 травня, на екрани вийшов останній епізод 9 сезону шоу “Холостяк”, головним героєм якого став телеведучий Микита Добринін. У фіналі холостяк вирішив віддати своє серце 20-річній Даші Квітковій, попрощавлись з Лілією Кім. Джерело

На своїй сторінці в Instagram Ліля поділилася тим, що результати шоу її не розчарували, і вона відчуває себе щасливою.

“Тут не буде поста нещасної дівчини, яку не обрали в фіналі! Я щаслива! А все тому, що на протязі всього проекту, я не втратила себе, я не вистрибувала з штанів, щоб здаватися краще, я завжди була собою: чесною, щирою і справжньою!

Для мене було дуже важливо, щоб Ви відчули нашу історію для того, щоб Ви знали, що такі історії є не тільки тоді, коли включена камера, так само такі історії є зі щасливим кінцем! Вірте!

Я не знаю, яких дій йому від мене не вистачило, та й не хочу знати! Моя найбільша дія -це прийти на проект, це залишатися щотижня в таких непростих умовах, заради нього. Вже вибачте, що я не вішалася на шию, не говорила на кожному кроці про те, як я закохана, не влаштовувала йому побачень і не переступала через себе наперекір!

https://www.instagram.com/p/Bx26hIniBEW/

Мені дуже шкода, що в наш час, чоловіки розслабилися і вважають, що дівчина повинна «діяти» нарівні! Я все пройшла самостійно!

Пройшла через бiль, депрeсію, апaтію, розчaрування і спустошення, я витримала все-все-всeee !!!!! Проекту в моєму житті більше немає і не буде, як і Микити Добриніна!

Дякую ВАМ, мої дорогі за те, що ви настільки душевно-глибокі, зі мною справжнісінькі, світлі люди, які залишаються такими ЗАВЖДИ, а це куди важливіше, у мене все”, – написала фіналістка.


Читайте також:


Залишити коментар: