Поки мати була на заробітках в Італії: Батько регулярно ґвалтував неповнолітню дочку



Дівчинка намагалася розповісти родичам про те, що робить з неї батько, але її слова не сприймали всерйоз.

- джерело.

Жахлива історія сталася в повіті Горж в Румунії. 14-річну дівчинку протягом року ґвалтував власний батько. Це відбувалося в присутності її молодшого брата і співмешканки чоловіка.

Збоченець знаходиться в розлученні з матір’ю дівчинки, яка виїхала на заробітки до Італії. Після розлучення дівчинка залишилася з матір’ю, а її 13-річний брат – з батьком. Їдучи на заробітки в Італії, жінка залишила дочку під опікою бабусі. Судова інстанція дозволила чоловікові спілкуватися з дочкою. Він забирав дівчинку до себе «в гості» і примушував її займатися з ним сексом.

Після кількох таких зустрічей з батьком дівчинка набралась сміливості і розповіла родичам про те кошмарі, який їй довелося пережити. Однак родичі не сприйняли всерйоз слова дитини.

Дівчинці вдалося зв’язатися з поліцією і розповісти про те, що трапилося. На підставі поданих доказів чоловік був затриманий. Примітно, що, дізнавшись про те, що трапилося, мати дівчинки не приїхала, щоб побути з дитиною. За її словами, вона боїться втратити роботу в Італії.


Читайте також:


Залишити коментар: