“Поховали на центральній алеї кладовища”: З’явилися перші фото могили Марини Поплавської



У понеділок, 22 жовтня, в Житомирі провели в останню путь актрису гумористичного проекту «Дизель шоу» Марину Поплавську.

- джерело.

Катафалк з тілом Марини Поплавської прибув до Кафедрального собору святої Софії близько 13:50. У цьому місці проходило відспівування артистки. До собору також прийшли місцеві жителі. Їх було так багато, що всі бажаючі не могли потрапити всередину. Біля собору чергували два екіпажі патрульної поліції і машина «швидкої» допомоги. Допомога медиків незабаром знадобилася двом людям, всередині собору знепритомніла літній жінка.

На відспівування приїхали колеги Поплавської по КВН, її друзі з команди «Повітовий місто» Сергій Писаренко та Євген Нікішин. Вони відмовилися давати будь-які коментарі, пославшись на «невідповідний час».

Відспівування актриси закінчилося близько 15:30. Далі похоронна процесія у супроводі священнослужителів в білих рясах рушила до Корбутовскому кладовища. Коли із собору виносили труну із загиблою артисткою, прозвучали аплодисменти.

Потім організатори запросили всіх людей, які бажають проводити Марину Поплавську в останню путь, в орендовані автобуси, які відвезли їх на кладовищі.

Похорон Марини Поплавської почалися близько 15:45. Актрису поховали на центральній алеї кладовища. На місці поховання чергували поліцейські на чолі з заступником начальника Головного управління Національної поліції Житомирської області Артемом Лісогором. Правоохоронці заборонили знімати похоронну церемонію. Всього ж проводити в останню путь Марину Поплавську зібралися близько півтисячі людей.


Читайте також:


Залишити коментар: