Погода на тиждень: дощі та ожеледиця не найстрашніше, українців попередили про «перший yдap»



Українцям доведеться серйозно зайнятися обігрівом своїх тіл та будинків. Адже в Україну вже цього тижня прийде зимова погода.

- джерело.

Синоптики заявляють, що варто очікувати нічних морозів, холодних вітрів, дощів з мокрим снігом та ожеледицю.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Українського гідрометцентру.

Так, у вівторок, 13 листопада, синоптики обіцяють мінливу хмарність. Без опадів, лише на Донеччині та Луганщині місцями невеликий сніг. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, у східних та західних областях окремі пориви 15-18 м/с.

Температура в західних областях вночі 0-5°С тепла, вдень 4-9°С, на Закарпатті до 14°С тепла. На решті території вночі 3-8°С морозу.

А ось в українській столиці очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6°С морозу, вдень 0-2°С тепла.

Хмарно з проясненнями. У західних областях 14 листопада помірні дощі, 15 листопада невеликі дощі з мокрим снігом. У Житомирській, Вінницькій, Київській, місцями в Чернігівській та Черкаській областях вдень 14 листопада помірний, вночі 15 листопада невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця.

Київ, хмарно з проясненнями. Вдень 14 листопада помірний, вночі 15 листопада невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, в решту часу без опадів.

Вітер південно-східний та східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4°С морозу, вдень 1-3°С тепла.

У південній частині, 16 листопада місцями і в східних областях невеликий мокрий сніг і дощ. На решті території без опадів.

Температура у південних, 16 листопада в західних областях вночі від 4°С морозу до 2°С тепла, вдень 1-6°С тепла. Київ, без опадів. Температура вночі 3-5°С морозу, вдень 1-3°С тепла.

Варто нагадати, що цей тиждень вирішив сподобатися листопаду, тому в Україні буде дуже холодно. Ночами варто очікувати до -5 градусів морозу, а на сході і до 7-ми.

Вдень по Україні +1…+3 градуси, але сході -2…+2 градуси. На півдні від +6 до +10 градусів, а на Заході +8…+13 градусів.

Мокрий сніг буде в Донецькій і Запорізькій областях, на півдні Луганщини. Також буде сильний вітер. По всій решті території максимум трохи поморосить.


Читайте також:


Залишити коментар: