По ізоляторах і колоніях! Парубій отримав жорстку відповідь за свої слова, народ підтримує



Юрист та заступник голови АП часів Януковича Андрій Портнов жорстко відповів на слова нардепа від “ЄС” Андрія Парубія.

- джерело.

Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Парубій заявив, що справа Пашинського – залякування опозиції. Я не зрозумів, то що не так, якщо ви всі станете переляканими, бідними і масово розсадженими по ізоляторам і колоніям?

В коментарях під своєю публікацією Портнов поділився фотографією екс-спікера Верховної Ради та чинного нардепа Андрія Парубія.

Фото спровокувало в мережі жорстке висміювання ексспікера.

Портнов підписав фото: “Одяг в колонію підібраний у правильних тонах”. Користувачі мережі так прокоментували це фото:

“Пава”; “Гламурний гуцул”; “Цар птахів”, тощо.

Нагадаємо, раніше Парубій став на захист Пашинського.

“Іноді видається, що перебуваєш у якійсь паралельній реальності, де добро і зло, вчинок і підлість помінялися місцями.

Ті самі суди, які відпускають з-під варти підозрюваних у тяжких злочинах проти України, арештовують Сергія Пашинського, який сам повідомив своє місцезнаходження, не ухилявся від слідчих дій і надалі готовий тісно співпрацювати зі слідством.

Переконаний, що сам Сергій Пашинський найбільш зацікавлений поставити остаточну крапку у справі нападу на його дружину. Це не що інше, як спроба політичної розправи над Сергієм Пашинським. Імена замовників усім відомі – це агенти Росії і ми знаємо їхню ціль: знищити всіх, хто організовував опір Кремлю, починаючи з 2014 року.

Характерно, що при новій владі на такі замовлення знаходяться виконавці, – заявив Парубій.

Депутат Верховної Ради Андрій Парубій, проти якого раніше ДБР відкрило ще одну кримінальну справу, гучно заявив, що справжньою метою справи Сергія Пашинського є залякування опозиції.

“Які підстави кидати за ґрати Сергія Пашинського сьогодні? Які підстави його ізольовувати? Не було жодного доказу, що він ховається від слідства”, – сказав депутат в ефірі телеканалу Прямий.


Читайте також:


Залишити коментар: