Півмільйонний призовий фонд. Неймовірна перемога українського спортсмена вразила українців



Найкращий тенісист України Сергій Стаховський виграв тенісний турнір з півмільйонним призовим фондом.

- джерело.

Українець виступав в дуеті з Марселем Гранольєрсом з Іспанії.

Український тенісист здобув перемогу на турнірі Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) у Ньюпорті в парному розряді з призовим фондом 583 585 доларів. Українець виступав в дуеті з іспанським тенісистом Марселем Гранольєрсом. У фіналі турніру українсько-іспанський дует обіграв Марсело Аревало і Мігель Анхель Рейес-Варела, який представляє Сальвадор і Мексику відповідно – 6: 7 (10:12), 6: 4, 13:11.

Нагадаємо, що на початку липня екс-тренер “Динамо” Сергій Ребров став хрещеним батьком Олександра Стаховського. Знаменитий наставник “Ференцвароша” поріднився з першою ракеткою України.

Як повідомлялося раніше, дружина-росіянка народила найкращому українському тенісистові козака Алекса. Сергій Стаховський став багатодітним батьком. У нього одна дочка і тепер уже двоє синів. Відзначимо, що одружилася пара в 2011 році. Анфіса (до заміжжя – Булгакова) – родом з Росії, вчилася в бізнес-коледжі в Лондоні. Якось через родичів попросила Стаховського допомогти з акредитацією на турнір, після чого у молодих людей і зав’язалися романтичні стосунки.


Читайте також:


Залишити коментар: