Після розриву стосунків наречений виграв у суді право отримати назад обручку. Чому ж довелось йти до суду?



54-річний Родні Ріплі зробив пропозицію 50-річній Дженніфер Руттен на Бруклінському мосту 5 грудня 2011 року. Він подарував їй обручку Такори з діамантом в 3 карата.

- джерело.

Ріплі з Вісконсіна зробив пропозицію Руттен в Нью-Йорку, тому що вона в той час працювала і жила в мегаполісі. Але пара розійшлася менш ніж через рік і Ріплі попросив повернути обручку.

Отримавши відмову, він подав до суду на екс-наречену у Верховний суд Манхеттена, але адвокати Руттен знаходили багато причин, щоб зберегти приголомшливу обручку.

Спочатку її адвокат Вільям Костиган стверджував, що обручка коштувала менше $ 13 000, що набагато нижче порогу для цивільного суду (менше $ 25 000), згідно з документами суду Манхеттена.

Але квитанція, подана адвокатом Ріплі, Брюсом Конноллі, показала, що його клієнт заплатив $ 39 057,10 за обручку і застрахував її на $ 40 000.

Згідно із законом Нью-Йорка, якщо шлюб не відбувся, обручку потрібно повернути – і причини розриву в цьому випадку не мають значення, сказав Конноллі.

Руттен також спробувала стверджувати, що вони розійшлися в Мілуокі, штат Вісконсін, де пара спочатку почала зустрічатися і, отже, закони Нью-Йорка там не поширюються.

Нарешті, Руттен звинуватила Ріплі в тому, що він до неї жopcтоко ставився під час залицяння, але ніяких доказів цього не надійшло. У результаті суддя задовольнив клопотання Ріплі.

«Безперечні факти показують, що обручка подарована в очікуванні шлюбу, але цей шлюб не відбувся, – написав суддя Роберт Рід у рішенні від 28 серпня. – Таким чином, Ріплі має право отримати обручку назад».

У Руттен є 45 днів, щоб повернути обручку з діамантом або заплатити колишньому $ 39 057,10, йдеться в наказі.

«Ми завжди були впевнені, що і закон, і факти на боці нашого клієнта», – сказав Конноллі.


Читайте також:


Залишити коментар: