Після дводенних зйомок новорічного кліпу: Відому українську співачку госпіталізували зі страшною інфекцією



Відома українська виконавиця Камалія потрапила в лікарню і записала зворушливе звернення до шанувальників, лежачи під крапельницею

- джерело.

Неприємні новини. Стало відомо, що популярна українська співачка Камалія була госпіталізована в клініку Борис в Києві після дводенних зйомок новорічного кліпу на нову англомовну пісню. За словами артистки, причиною того, що вона зараз лежить в лікарні під крапельницею виявилася її власна безпечність повідомляє Clutch.

Як виявилося, співачка Камалія, яка отримала престижну премію в Австрії, два дні працювала над зйомками новорічного кліпу з температурою 39 градусів. Вчора, 24 грудня, артистці стало гірше і вона звернулася за допомогою до медиків, які діагностували у неї двосторонню бронхопневмонію та прописали п’ятиденний постільний режим.

Лежачи під крапельницею в клініці, Камалія вийшла в прямий ефір в Instagram і розповіла шанувальникам, що з нею відбувається:

“Всім привіт! Ну що, кажуть, що краса і мистецтво вимагають жертв. Ось, жертва у мене така після зйомок дводенних кліпу на новорічну тематику для моєї англійської пісні. Кліп вийде 26 грудня, почне з Данії і піде по всій Європі.

Що я хочу сказати? З температурою 39 два дні зйомок не пройшли, як то кажуть, даром. Сьогодні мені стало зовсім погано, як виявилося, у мене двостороннє запалення легенів. Ось, лежу під крапельницею, доведеться п’ять днів капати. Називається «нарешті я відпочину». Тому що нічого укласти мене в ліжко не може і змусити мене відпочивати. Як багато друзів жартують і кажуть, що Камалія – ​​робот або прибулець.

Я не сумую, знаю, що скоро я одужаю. Лежу в Борисові. Намагаються, звичайно, мене залишити тут на п’ять днів, але я чиню опір. Тому що хочеться все-таки вдома з дітьми бути. До речі, тест на грип показав негативний результат. Я думала, що у мене грип, виявляється, зовсім не грип, просто вірусна інфекція.

Хочу всіх попередити, щоб дуже-дуже обережно, тому що зараз якийсь вірус ходить, який дає ускладнення на легені, на бронхи. Ось так у мене швиденько, буквально за 2-3 дні, виявилася двостороння бронхопневмонія. Запалення легенів”.


Читайте також:


Залишити коментар: