Підозрюваний у вбивстві Маші Борисової вже ґвалтував дитину в цьому селі на Херсонщині, – місцевий житель



Підозрюваний у вбивстві 7-річної Маші Борисової на Херсонщині 62-річний Микола В. раніше вже здійснював подібний злочин просто в цьому селі Щасливе.

Повідомляє - джерело.

Як розповів OBOZREVATEL один із місцевих жителів, ця людина багато років тому зґвалтувала маленького хлопчика. До того ж зробив це в нелюдській формі – покалічив дитину йоржиком для унітазу.

“Цей хлопчик уже виріс. Він став інвалідом, у нього є психічне захворювання. Той нелюд відсидів термін за злочин і знову повернувся сюди. І живе в одному селі з цим хлопчиком”, – говорить OBOZREVATEL місцевий житель.

Маша Борисова зникла 7 березня

Микола В. здійснив спробу суїциду в той момент, коли до нього вдруге постукала поліція. Правоохоронці повернулися по зразки ДНК, а він вирішив, що прийшли його арештовувати, й порізав собі вени. Чим і видав себе.

Відомо, що в село Щасливе на Херсонщину Микола В. переїхав давно з Росії, де він також відбував покарання за якийсь злочин.

“У нас тут стоять покинуті квартири, тож купити житло не важко. Вони купили квартиру в 2-поверховому будинку. У нього було двоє синів, вони вчилися в нашій школі. Потім виросли й поїхали жити в Росію. Його дружина теж ніби від нього пішла”, – розповідає чоловік.

Також у підозрюваного є доросла дочка, вона вже заміжня.

Підозрюваний Микола В. до Щасливого переїхав давно

Також про підозрюваного кажуть, що людина він недобра. Міг чіплятися до молоді, провокувати конфлікт. “Майже завжди він був п’яний. Коли сильно напивався, то в нього була і біла гарячка. Ніде не працює, перебивається тимчасовими заробітками. З батьком Маші він не дружив, але разом вони теж випивали”, – говорить OBOZREVATEL житель Щасливого.

Маша з братом і мамою

Також жителі села розповідають, що поліція тут обійшла багато квартир і будинків. З’ясувалося, що тут проживають колишні ув’язнені, які відбували терміни за різні злочини. Стало відомо, що деякі підозрювалися в крадіжці.

“Ми тепер багато дізналися про наших сусідів”, – каже одна з місцевих мешканок.


Читайте також:


Залишити коментар: