“Підозрювані – це не дві людини”: Як просувається справа 5-річного Кирила Тлявова



Нового керівника поліції Київської області представлять на цьому тижні, до 28 червня. Попередній керівник був звільнений через вбивство 5-річного хлопчика Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому, в цій справі підозрюваними є двоє вже колишніх поліцейських.

- джерело.

Про хід розслідування справи повідомив глава національної поліції Сергій Князєв.

Він зазначив, що затримані двоє, але це не всі підозрювані у справі: «Кількість осіб, яких підозрює слідство, це не дві людини. Двоє людей були заарештовані».

«З дня на день в.о. поліції Київської області прибуде до мене на доповідь із закінченням службового розслідування, ми визначимося з превентивними заходами по роботі поліції в Переяславі і взагалі в поліції Київщини і анонсуємо нового керівника поліції Київщини, якого я на цьому тижні повинен узгодити з міністром. І підпишу наказ», – розповів Князєв.

Раніше генерала поліції, екс-главу поліції Київщини Дмитра Ценова, який подав рапорт про звільнення з посади у зв’язку з убивством хлопчика Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому, призначили на нову посаду в ООС. Він стане керівником поліцейських сил в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

5-річний Кирило Тлявов помер в лікарні 3 червня після того, як поліцейські потрапили йому в голову.

4 червня суд взяв під варту підозрюваних у вбивстві Кирила Тлявова – поліцейських Володимира Петровця і Івана Приходька.

Спочатку їх підозрювали за статтями про хуліганство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень (коли хлопчик був ще живий), проте прокуратура перекваліфікувала підозру на статтю про умисне вбивство. Слідство також перевіряє версію, що вистрілити міг син поліцейського. Слідство тепер веде Державне бюро розслідувань.


Читайте також:


Залишити коментар: