Під завалами моста в Генуї знайшли те, що заставило усіх жахнутися: подробиці



В італійській Генуї рятувальники знайшли на місці обвалення мосту ще одну машину з загиблими: чоловіком, жінкою та 9-річною дівчинкою. Таким чином, тепер відомо про 41 загиблого.

- джерело.

Про це пише італійське агентство Ansa.

Загибла родина була у сильно пошкодженій автівці, зверху було багато уламків бетону, з-під яких її довелося витягувати.

Італійський уряд почав офіційне розслідування відносно оператора зруйнованого мосту у місті Генуя, давши компанії термін у 15 днів, щоб довести, що вона обслуговувала міст належним чином.

Раніше було відомо про щонайменше 38 загиблих та 15 поранених унаслідок обвалення 80-метрової частини мосту в місті Генуя. Ще від 10 до 20 осіб, ймовірно, вважаються зниклими безвісти.

Повідомлялось, що Міністерство транспорту Італії подасть цивільний позов до суду проти компанії Autostrade per l’italia, яка відповідальна за функціонування мосту, що обвалився в Генуї.

Нагадаємо, 14 серпня у Генуї на півночі Італії обвалився міст, на якому була прокладена автомагістраль. Під час обвалення на мосту перебувало близько 30 автомобілів та 3 вантажівки.

Обвалення спричинило транспортний колапс — десятки автомобілістів зупинилися біля тунелю, який передує цьому мосту. У місті під час обвалення мосту була злива та гроза.


Читайте також:


Залишити коментар: