Під час карантину Буковель працюватиме, але ресторани закриють



Україна з 22 лютого 2021 року повертається до адаптивного карантину. Проте найпопулярніший гірськолижний курорт країни працюватиме. З 22 до 28 лютого на території Буковелю закриють тільки заклади громадського харчування.

Пише - джерело.

Про це повідомив перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький на пресконференції.

Ми розділяємо Буковель на дві частини. До нашої компетенції входить контроль за закладами харчування. Вони не повинні були працювати під час локдауну і, аналогічно, не мають працювати з 22 до 28 лютого, – зазначив Сендецький.

Також він зауважив, що додаткові групи фахівців стежитимуть за дотриманням карантинного режиму на території Буковелю щодня.

За його словами, носіння масок та дотримання дистанції – компетенція поліції. Тим паче всі, хто катається на гірськолижному курорті, мають захисні шоломи, тому ймовірність захворіти зменшується у рази.

Відзначимо, у період посиленого карантину, який тривав в Україні з 8 січня, Буковель став ще популярнішим серед українців. Під час локдауну туристи й не думали дотримуватися правил карантину.

 


Читайте також:


Залишити коментар: