Перший суперник після повернення: легенда боксу оголосив про бій з Володимиром Кличком



Шеннон Бріггс повідомив, що зійдеться в ринзі з іменитим українцем.

Пише - джерело.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Шеннон Бріггс заявив, що проведе бій з Володимиром Кличком. Про повернення знаменитого українця в ринг говорять все активніше.

49-річний американець повідомив, що йому зателефонували і запропонували вийти на ринг з українцем, на що він відповів згодою. Також Бріггс зазначив, що не знає, поєдинок буде професійним чи показовим.

“Доля все розставила по місцях. Я погодився битися з Володимиром Кличком в його першому бою після повернення. Я кажу вам про це першими. Про це не знає навіть моя дружина. Я клянусь богом, клянусь могилою моєї матері. Ніхто про це не знає. Не знаю, чи буде це професійний або виставковий бій. Мені зателефонували і сказали: “Хочеш битися з Володимиром Кличком?” Я відповів: “Так”. Їм не потрібно просити мене двічі”, – наводить слова Бріггса Talksport.

Раніше Кличко говорив, що може повернутися в ринг тільки заради того, щоб перевершити рекорд легендарного американця Джорджа Формана.

Володимир відсвяткував свій 45-й день народження 25 березня 2021 року. Форман завоював титули чемпіона світу за версіями WBA та IBF у віці 45 років і 9 місяців. Таким чином, щоб побити рекорд американця, українцеві потрібно буде повернутися в ринг не раніше грудня 2021 року.

На професійному ринзі Володимир провів 69 боїв, здобув 64 перемоги (54 – достроково) і зазнав 5 поразок. Він володів чемпіонськими поясами за версіями WBO, IBF, IBO і WBA у надважкій вазі.
У 2017 році Кличко-молодший завершив кар’єру після поразки нокаутом від Ентоні Джошуа. Наприкінці 2020 року Володимира включили до Міжнародної зали боксерської слави.
Минулого року стало відомо, що українець допомагає з поверненням на ринг легендарному американцю Евандеру Холіфілду.


Читайте також:


Залишити коментар: