Перші члени Інтернаціонального легіону незабаром прибудуть в Україну – Данілов



Іноземці, які мають намір брати участь в Інтернаціональному легіоні, найближчим часом приїдуть в Україну.
Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі спільного телемарафону українських телеканалів, повідомляє Укрінформ.

Пише - джерело.

«Починаючи з першого дня ми почали отримувати пропозиції на підтримку нашого народу, почали отримувати пропозиції безкоштовно виконувати свій обов’язок боронити демократію. Це величезна кількість країн. Частина з них найближчим часом з’явиться на території нашої країни, це буде підсилення для наших військ і це буде війна усього світу проти тієї темряви, яка сьогодні захопила Російську Федерацію», – зазначив Данілов.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський запровадив із 1 березня тимчасовий безвізовий режим для громадян іноземних держав, які бажають вступити до Інтернаціонального легіону оборони України, крім громадян держави-агресора.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.


Читайте також:


Залишити коментар: