“Переосмисліть і не обманюйте!”: ведуча 1+1 емоційно закликала “старих” політиків зрозуміти причину поразки на виборах



Ведуча програми “Право на владу” на каналі “1+1” Наталія Мосейчук емоційно відреагувала на поведінку політиків у студії. Зокрема її зачепила перепалка нардепа від “Народного фронту” Андрія Тетерука” та лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

- джерело.

“Перестаньте обманювати людей! Якщо ви хочете оці шаблі влаштовувати, то збирайтесь в кулуарах Верховної Ради, поки ви ще це можете зробити. У вас є ще час до 21 липня час. Збирайтесь там і вставляйте один в одного шпильки.

Якщо ви говорите про “голубів миру”, то ви хочете сказати, що українці сильно билися за Крим? Віддали з пострілами? Ганебно пішли…”, – відреагувала ведуча на перепалку між Тетеруком та Юлією Тимошенко.

“Я вас всіх закликаю зрозуміти, що відбулося. Переосмисліть, будь ласка. Багато хто з вас програв, тому що ви не зрозуміли, що з людьми треба говорити нормальною, людською мовою, що не треба обманювати, що не треба вставляти шпильки, що не треба на ефірах розводити демагогію. Вас питають – ви відповідаєте. Згадайте, якими вас народила мама, коли ви в 3 роки брехати ще не вміли! Будь ласка, поверніться всі в той чудовий вік і перестаньте обманювати”, – закликала політиків Мосейчук.


Читайте також:


Залишити коментар: