“Паскудні мр*зі. Благатимуть, щоб нас повернули!” У Росії влаштували істерику через рішення УЄФА



Чемпіон СРСР 1965 та 1969 з футболу у складі “Торпедо” та “Спартака” Анзор Кавазашвілі різко висловився на адресу Європейського футбольного союзу (УЄФА) після усунення російських команд від Єврокубків. Член Комітету з етики РФС попросив передати в УЄФА, що всі “члени, які голосували за виняток – вони паскудні мерзоти і продажні шкури”.

Пише - джерело.

Кавазашвілі вважає, що всіх співробітників Європейського союзу проклинатимуть спадкоємці за таку дію проти Росії.

“Вони забули, що таке спорт. Спорт – чесне змагання, в УЄФА про це не знають. Вони виключили велику Росію! Ми без них не пропадемо, наше керівництво знайде, що придумати. Наприклад, створять із дружніми нам країнами свої олімпійські ігри, свій чемпіонат світу, азіатську Лігу чемпіонів тощо”, – заявив чиновник РФС.

Кавазашвілі заявив, що всі у світі помиляються, якщо думають, що РФ пропаде без виступів у Європі.

“Ми візьмемо тайм-аут, нехай протягом 5 років. Ми досягнемо того, що нас благатимуть, щоб нас повернули до УЄФА”, – цитує 81-річного екс-футболіста “РБ Спорт”.

Російські вболівальники висміяли такий “ура-патріотизм” свого співвітчизника.

“А коли вас покличуть назад, ви не погоджуйтесь. Нехай увесь світ встає на коліно, і вибачається перед великою Росією. Поки що рік не простоять! А, то й два… Нема чого на нашого вождя марно наводити. Він правильним шляхом рухає країну вперед”! І всі його рішення стратегічно вірні!” – стебуть користувачі.

раніше шанувальники футболу з Росії назвали свого президента Володимира Путіна винним у тому, що країна як мінімум на один сезон втратила можливість виступати в єврокубках. Фанати назвали таку ситуацію “повною дупою”.


Читайте також:


Залишити коментар: