Паркан під будинком Зеленського обклеїли плакатами



Активісти на вулиці Грушевського 9а озвучили свої вимоги до влади і заспівали гімн України, після чого запалили фаєри.

Акція “Стоп реванш” в Києві закінчилася без порушень громадського порядку, про це повідомляється на сайті столичної Нацполіції.

- джерело.

Зазначається, що учасники заходу, який розпочався раніше на Майдані Незалежності, прийшли на вулицю Грушевського, де нібито проживає президент Володимир Зеленський.

Дорогою учасники мітингу скандували: “Слава Україні – Героям слава”, “Україна – понад усе”, звучали українські патріотичні пісні.

Вони озвучили свої вимоги до влади і заспівали гімн України. Паркан навколо будинку обклеїли плакатами із символікою Національного корпусу.

За інформацією Інтерфакс-Україна, біля будинку на вулиці Грушевського, 9а в центрі Києва, де володіє квартирою Зеленський, прийшло близько тисячі осіб.

Метою свого візиту організатори акції називають необхідність нагадати президенту про свої вимоги, серед яких звільнення і покарання для керівника Офісу президента Андрія Єрмака і припинення “реваншу проросійських сил і капітулянтської політики” щодо закінчення війни на Донбасі.

Під час виконання державного гімну учасники акції запалили фаєри. Після цього протест оголосили завершеним, люди почали розходитися.

Нагадаємо, в Києві й інших містах України в неділю, 24 травня, запланована акція під назвою Стоп реванш. Активісти виступають проти правління президента Володимира Зеленського.


Читайте також:


Залишити коментар: