Параду не буде! У Зеленського зробили остаточну заяву. Ось що буде замість



Глава офісу президента Андрій Богдан заявив, що в Україні буде започаткована нова традиція святкування Дня Незалежності і цього року організацією заходу займається відомий український режисер.

- джерело.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок.

За його словами, цього року Україна святкуватиме День незалежності у новому форматі.

“Замість традиційного параду в радянських традиціях із недешевою демонстрацією військової техніки, на центральній вулиці столиці відбудеться хода гідності… Планується, що Хрещатиком пройдуть представники різних родів військ Збройних сил України. Ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад. Разом із військовими у заході також візьмуть участь, зокрема, медики, вчителі, спортсмени, дипломати і волонтери. У ході візьме участь президент України Володимир Зеленський і керівництво держави” – сказав Богдан.

Також Богдан зазначив, що після ходи президент Володимир Зеленський звернеться до людей з промовою, після чого буде “грандіозний концерт”, організацією якого займається відомий український режисер. Його імені він не назвав.

“Дійство буде сучасним в ідеологічному і технічному аспектах”, – сказав глава ОП.

Плановану ходу голова ОП назвав «заходом у європейському стилі». Дійство покликане покласти початок нової традиції вшанування тих, ким пишаються українці.


Читайте також:


Залишити коментар: