Пане Президенте! Починайте з кадрів. Дуже скоро такі як Аваков, Троян та інші зроблять з Вас “лоха”. Честь маю



Юрій Покиньборода Звернення до Президента за якого я віддав свій голос на виборах. Лох чи ні, життя і час покажуть. Сподіваюся пане Президент Ви зробите відповідні висновки і постараєтесь більше не потрапляти в такі ситуації.

- джерело.

Просто потрібно навчитися слухати громадянина, навіть якщо його думка не збігається з Вашою. Але я про інше хочу поговорити в цьому зверненні.

Жоден Президент цивілізованої країни не буде сидіти на лавочці поруч з фігурантом корупційних скандалів. Я маю на увазі Трояна. Невже так складно зателефонувати Баканову і поцікавитися що це за ЧОРТ?

Люди за Вас голосували тому, що Ви обіцяли прибрати з влади корупціонерів. А зараз Ви розповідаєте, що тільки ці самі корупціонери можуть не допустити якогось міфічного путчу та зберегти порядок в Україні. Сумно

Якщо Ви не займетеся терміново підбором порядних кадрів в свою команду, то Ви не помітите як дуже скоро такі як Аваков, Троян та інші, зроблять з Вас “лоха”, повідкривають Вам офшори та накидають туди вкрадених у нас грошей і Ви перетворитесь на ще одного Ющенка – “руки якого ніколи не крали”. Починайте з кадрів, бо КАДРИ вирішують ВСЕ.

Честь маю.


Читайте також:


Залишити коментар: