Пандемія: в Італії зафіксовано рекордну кількість інфікованих з травня



В Італії на 38% зросла добова кількість випадків зараження коронавірусом, повідомило AP, інформує УНН з посиланням також на Corriere della Sera.

- джерело.

За минулу добу в країні зареєстрували 552 нових випадки зараження коронавірусом — такого високого добового приросту в країні не було з кінця травня, зазначає агентство.

Трохи менше третини нових випадків COVID-19 доводиться на область Венето, яка стала одним з локальних епіцентрів коронавірусу в Італії. За день в ній провели близько 16,5 тис. тестів на коронавірус.

За словами очільника області Лукі Дзайі, захворювання виявили у жителів, які недавно повернулися з Іспанії, Перу, Мальти, Хорватії та Греції.

“Відпустка — це ризик. Кожен повинен вирішити, куди він хоче поїхати у відпустку, але вірно і те, що ми вже протягом декількох тижнів фіксуємо збільшення кількості пацієнтів, які заразилися під час неї”, — заявив він.

На даний момент в Італії 249 756 інфікованих, з них — 35 190 загинули.

Італія першою з європейських країн зіткнулася з швидким розповсюдженням коронавірусу: вже в березні вона за кількістю жертв коронавірусу обійшла Китай, звідки в кінці 2019 року розпочало поширюватися захворювання. Після цього країна тривалий час залишалася лідером за кількістю інфікованих в Європі.


Читайте також:


Залишити коментар: