“П**дуйте на фронт”: Порошенко влаштував переполох на Банковій, аби скинути Зеленського (відео)



Колишній президент Петро Порошенко відправив людей на бунт проти Володимира Зеленського, щоб знову отримати свій трон.

- джерело.

10 червня за Адміністрацією на Банковій пройшла акція протесту проти “капітуляції” з боку нового гаранта. Український журналіст Олександр Дубінський впевнений, що демонстрацію організували люди колишнього глави держави Петра Порошенка, про що розповів у своєму відеоблозі на YouTube.

Як стало відомо, тисячі протестуючих вимагали запросити ветеранів в робочу групу по розробці умов переговорів в Мінську. Вони виступили проти ініціативи представника України в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми, який раніше запропонував скасувати економічну блокаду ОРДЛО і припинити вогонь у відповідь на провокації з населених пунктів. А також обурилися словами прес-секретаря президента України Юлії Мендель про нібито обстріли ЗСУ житлових кварталів, де російські окупанти обладнають вогневі точки.

За даними ЗМІ, учасники акції скандували “Ні капітуляції! Слава нації!”, “Вову геть”, “Кучму геть”, “Чувак, виходь”. Крім цього, активісти спалили білий прапор, який є символом капітуляції. Також протестуючі поклали біля дверей Адміністрації президента шину.

Біля головного входу в Адміністрацію виникла потасовка з правоохоронцями. Так активісти хотіли повісити на будівлю АП плакат з написом “Адміністрація губернатора Малоросії”, але поліцейські втрутилися і не дозволили це зробити. Один з них порвав плакат, заявивши, що не дозволить символіці держави-агресора висіти на будівлі АП. Цей вчинок розлютив демонстрантів, співробітникам поліції ледве вдалося запобігти масштабній бійці.

Олександр Дубінський назвав акцію найяскравішою подією дня. Як він зазначив, протестувальники виступили за продовження конфлікту на Донбасі. За словами журналіста, захід демонструє стиль п’ятого президента України.

“Вони прийшли вимагати продовження війни, по суті справи… Я подивився, як проходила ця акція, там просто запах Порошенка був скрізь… Це Петя, га*дони Петіні там були присутні, ось ці п*дари: Андрій Луганський, Полтава, Олешко, вся ця компанія. Це весь Петя. Це акція Петі проти Зеленського”, – зробив висновок журналіст.

Він нагадав, що аналогічні акції під час правління Петра Порошенка закликали “не розхитувати човен”, щоб не діяти в інтересах Кремля. Зараз же він влаштовує ті ж демонстрації проти свого наступника.

“Але ж це Петя робив бізнес на крові і фактично на крові прийшов до влади, використавши війну для того, щоб утримуватися на ній”, – підкреслив Олександр Дубінський. Він припустив: “Нас на**бували протягом п’яти років, говорили: війна, ось туди дивіться, а ми будемо п*здити – ви сюди не дивіться. І в той час з Путіним у Порошенка були прекрасні відносини”.

За словами блогера, продовження війни зараз грає на руку Петру Порошенку. Адже вона погіршує економічну ситуацію в Україні і дає колишньому президенту більше шансів для політичного реваншу. Олександр Дубінський звернув увагу, що в 2015 році Петро Порошенко розпорядився Леоніду Кучмі підписувати Мінські угоди і “протягнув” зміни до Конституції. Однак протестів проти капітуляції це не викликало.

Наостанок журналіст дав Володимиру Зеленському пораду, як застосувати запал протестувальників патріотів на благо України. “Автобуси слід відправляти просто з військкоматів. Патріоти, хочете воювати – пиз**йте на фронт і не п*здіть”, – запропонував він.


Читайте також:


Залишити коментар: