«Отримає у морду»: Москаль порівняв перемогу Зеленського з психозом і хоче спалити все зелене



«Я не перефарбуюся».

- джерело.

Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який учора заявив про свою відставку, назвав перемогу Володимира Зеленського з результатом 80% на президентських виборах у своєму регіоні «масовим психозом» і «політичним грипом».

Про це Москаль сказав у коментарі «Радіо НВ».

Також заявив, що спалить усі зелені речі, які є в його гардеробі.

«Політичний грип покосив людей. Що ми можемо тут зробити? Це вже було з Ющенком, із Януковичем… Такий масовий психоз… Ось сьогодні запитаєте про Ющенка — вам ще й нагрубіянити можуть, якщо ви скажете, що ви його прихильник. Точно так само буде через дуже короткий час, коли хтось скаже, що був прихильником Зеленського. Може, ще й в морду отримає», — зазначив Москаль.

Він також уважає, що команда Зеленського не зможе виконати передвиборні обіцянки. «Навіщо дурниці писати на білбордах, що «21 (квітня) — кінець бідності»? Ну і що? Ось уже два дні — ми стали багатшими?», — уточнив він.

Та додав: «Крім порожнечі, я нічого не бачу. Думаю, отримавши цю владу, вони самі навіть не знають, що з нею робити. Але це їхні проблеми. Я в зелений колір не перефарбовувався, не перефарбуюся і не буду перефарбовуватися. Подивлюся свій гардероб, якщо є щось зелене, то спалю», — сказав він.


Читайте також:


Залишити коментар: