“Останнє, що бачила мати – смерть доньки”: Чоловік зарізав свою вагітну дружину, а після розправився і з тещею



У дагестанському місті Кизляр п’яний чоловік вистежив вагітну дружину, яка від нього втекла, після чого покремсав її ножем на очах у тещі. Про чергову жертву домашнього насильства на Північному Кавказі пише «Комсомольська правда».

- джерело.

За інформацією видання, на початку року 38-річний Мусса і 28-річна Мадіна відсвяткували велике Дагестанське весілля. Мати красуні-нареченої виховувала дівчинку без батька і раділа, що «тепер вона буде під надійним захистом».

Однак незабаром дівчина подала на розлучення, не витримавши знущань і скандалів вічно п’яного чоловіка. Мадіна повернулася назад до батьків, але Мусса продовжив погрожувати їй побоями навіть після розставання.

За даними поліції, 17 жовтня чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, проник в будинок до колишньої дружини і її матері, зламавши вхідні двері. Там він завдав численні ножові поранення екс-дружині і своїй тещі, яка намагалася захистити доньку.

Від отриманих травм теща померла на місці. Мадіна померла по дорозі в лікарню. Пізніше з’ясувалося, що вона чекала дитину від колишнього чоловіка-тирана.

Вбивця викликав своїм жертвам швидку і пішов. Коли його доставили у відділенні поліції, чоловік заявив, що завдав смертельних ударів з ревнощів. Проти дагестанця порушили кримінальну справу за статтею «Вбивство двох або більше осіб».


Читайте також:


Залишити коментар: