Основне завдання української освіти – Оксен Лісовий



За словами міністра основне завдання освіти зараз – повернення людей із тимчасово окупованих територій. Про це він заявив на конференції «Як забезпечити якість освітнього процесу?».

- джерело.

«Навіть за умови, що освіта зробить усе можливе для того, щоб повернути наших людей із-за кордону, для того, щоб повернути наших людей, які тривалий час перебувають в окупації на тимчасово окупованих територіях, в український світ. Це ще один із викликів. Це виклик саме для освіти, більше ніхто з цим викликом не впорається», — йдеться в зверненні.

Довідка. Державна служба якості освіти презентувала результати дослідження організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах війни, а також провела обговорення «Як забезпечити якість освітнього процесу?». Участь у заході взяли міністр освіти та науки України Оксен Лісовий; голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак; директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко; заступник голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Колебошин. Модеруватиме захід керівник сектору освіти проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), міністр освіти та науки України (2019-2020) Анна Новосад.

Сообщение Основне завдання української освіти – Оксен Лісовий появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: