Олена Зеленська зізналася, як познайомилася зі “Слугою народу”: “Бачили всі…”



За словами Олени, відносини із Зеленським у них зав’язалися в 17-річному віці

- джерело.

Перша леді Олена Зеленська розповіла про те, як президент України Володимир робив їй пропозицію руки і серця.

Вона згадала історію знайомства і любові з главою держави в інтерв’ю “Сегодня”.

За словами Олени, відносини із Зеленським у них зав’язалися в 17-річному віці. Є кілька версій про те, як це сталося: нібито майбутній президент побачив її на вулиці з касетою фільму “Основний інстинкт” в руках, попросив подивитися і залишив номер телефону. За словами актора “Квартал 95” Пікалова, це він взяв касету у Олени Кияшко, а Володимира попросив її повернути.

Зеленська пролила світло на цю ситуацію і розповіла, що Володимира знала ще до історії з відеокасетами. Перша леді не пам’ятає точно, коли вони побачили одне одного вперше. За її словами, у школі Зеленського не помітити було неможливо:

“А все тому, що в школі Зеленського знали і бачили всі. Його компанія завжди була яскрава. Якщо десь голосно — значить, там точно буде Зеленський. Я знала, що Зеленський навчається в “Б” класі, і на цьому все”.

Також Олена зізналася, чому у неї не лежить душа до акторства. Коли вона вчилася на будівельному факультеті Криворізького технічного університету, почала писати сценарії для “Кварталу 95”. На сцені вона з’являлася тільки коли не вистачало дівчат для виступів:

“По своїй натурі я, напевно, не актриса: мені ближче кабінет, ніж сцена. Дивитися, як те, що я придумала, вже втілюється в життя, набагато приємніше”.


Читайте також:


Залишити коментар: