Олена Зеленська у купальнику справила фурор: такою її бачив тільки президент, невідомі фото



Перша леді продовжує брати участь в житті “Квартал 95”, але залишається за сценою

- джерело.

В інтернеті несподівано з’явилися досить яскраві знімки першої леді України, дружини президента Володимира Зеленського Олени. Варто зазначити, що дружина відомого політика і гумориста не дуже любить привертати до себе увагу.

Відомо, що після того, як Олена Зеленська стала першою леді вона створила сторінку в мережі Instagram. На цій сторінці Олена викладає фото зі спільних офіційних поїздок з чоловіком Володимиром Зеленським, розповідає про благодійні проекти і зрідка виставляє сімейні портрети. Про це пише портал “Політека”.

Будучи дружиною відомого шоумена, Олена Зеленська і раніше вела досить активне життя в соціальних мережах. Як відомо, 41-річна дружина Володимира Зеленського не дуже любить публічність, тому раніше її знімки не привертали такої уваги.

Нещодавно в мережі з’явилися фото сім’ї Зеленських, які були у старому Instagram тоді ще дружини головного українського гумориста. Зараз перша леді продовжує брати участь в житті “Квартал 95”, але, як і раніше воліє залишатися поза сценою, виступаючи в ролі автора сценарію.


Читайте також:


Залишити коментар: