Спробуйте приготувати кабачкові оладки з кукурудзою та мигдальним борошном. Вийде дуже незвичайно і смачно.
Складники
кабачки — 2 шт.
качани свіжої кукурудзи — 2 шт.
яйця — 4 шт.
мигдальне борошно — половина склянки
пір’я зеленої цибулі — 8-10 шт.
сіль – 1 ч. л.
свіжомелений чорний перець — 1 ч. л.
олія для смаження
Приготування
Натріть кабачки на тертці середнього розміру. Відітисніть зайву воду. Зріжте кукурудзу з качанів. Змішайте кабачки, кукурудзу, яйця, мигдальне борошно, зелену цибулю, сіль та перець і ретельно все перемішайте.
Нагрійте глибоку сковороду з товстим дном на середньому вогні, налийте олію і нагрівайте, поки вона не почне миготіти, потім викладайте вашу кабачково-кукурудзяну масу столовою ложкою.
Коли перевертатимете оладки, акуратно натисніть на них лопаткою, щоб розплющити. Обсмажувати з одного боку приблизно 2-4 хвилини, так само з іншого. Зніміть з вогню і перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником.
Подавайте одразу зі сметаною.