Охрана, отмєна: Савченко заявила, що далі шукає роботу



На каналі Медведчука вона буде у ролі коментатора.

- джерело.

Колишня народна депутатка України Надія Савченко заявила, що все ще безробітна і шукає роботу. Вона заперечила той факт, що стала ведучою на телеканалі Zik.

Про це повідомляє “Гордон”.

Савченко розповіла, що на телеканалі Zik виступає лише у ролі коментатора і навіть не отримує за це оплату.

“Мені з Білорусі подзвонили журналісти й привітали, що я стала їхньою колегою. Я вже сказала в ефірі ZIK, що це неправда. Річ у тім, що я не ведуча. Мене запросили, як зазвичай, у ролі коментатора. У них кожного дня коментатором виступає хтось новий. Я вдруге була в ефірі. Важко, тому що це цілий день. Але, поки я не працюю (я все ще безробітна і шукаю роботу), у мене є час, і я ходжу коментувати”, – пояснила вона.

Також колишній нардеп пояснила, чому їй не соромно виступати на каналі Медведчука.

“Просто Zik запрошує, і я приходжу коментувати. Мені ніхто за це гроші не платить. Якщо людям цікаво, що відбувається у Верховній Раді, то чому ні? До мене підходили і питали, як я можу ходити на телеканал (нардепа від “Опозиційною платформи – За життя” Віктора. – Ред.) Медведчука. Я пояснила, що у нас всі телеканали належать олігархам”, – розповіла вона.

Савченко підкреслила, що буде ходити на будь-який телеканал, аби “донести свою думку людям”.

“Головне – я розповідаю там правду. Вигідна вона чи ні власникам телеканалів – мене не хвилює. Поки це веселить. Я помітила, що кожна моя поява у Верховній Раді викликає шквал новин, ніби ЗМІ більше немає про що писати”, – додала вона.

Як писав “Вголос”, на Zik вже вийшов анонс передачі із Савченко, де вона зібралася “розповідати правду”.

https://youtu.be/Ma7QMwYmw74

“Я тут для вас, українці, щоб розповісти вам секрети Верховної Ради – що відбувається в позакулуарних розмовах, як у вас крадуть ваші гроші, як ухвалюються злочинні для українців закони”, – йдеться в анонсі.


Читайте також:


Залишити коментар: