“Охороняли 20 осіб з собаками”: Гордон розповів про погрози його вбити. Це було “не життя”



Журналіст Дмитро Гордон заявив, що перед виборами СБУ отримало інформацію про те, що російські спецслужби збираються вбити його для дестабілізації ситуації в Україні. Про це Гордон заявив в ефірі програми “Свобода слова”.

За словами Дмитра Гордона, через це він був змушений деякий час жити під державною охороною.

- джерело.

“Охороняли близько 20 осіб з собаками, снайперами, броньованими машинами”, – розповів журналіст. Він додав, що це було “не життя”.

Відзначимо, що, за версією силовиків, журналіста Павла Шеремета вбили саме з метою дестабілізації обстановки в Україні. Про це керівництво МВС повідомило 12 грудня в ході прес-конференції.

Відразу після оголошення підозр було підготувано докладну реконструкцію вбивства Павла Шеремета, виходячи з версії слідства.

Шеремета вбили в Києві влітку 2016 року. З тих пір слідство працювало безуспішно – і тільки зараз змогло затримати потенційних вбивць.

Всі вони, як і очікувалося, виявилися пов’язаними з добровільним рухом і війною на Донбасі. Причому поки без видимої прив’язки до “руку Москви”. Правда, її присутність глава МВС Арсен Аваков не відкинув і дав зрозуміти, що “російський слід” розглядається як одна з версій.

Також відомо, що говорили Антон Геращенко та Арсен Аваков про справу Шеремета в останні роки. І як вони шукали “руку Кремля”, а за підсумком офіційною версією слідства, за яким і оголосили підозру, став мотив просування ідей величі арійської раси атошнікамі і волонтерами.


Читайте також:


Залишити коментар: